Decorațiuni de Crăciun – care sunt cele mai frumoase și cum le folosim

6 Oct | Casă

Sărbătorile de iarnă sunt chiar după colț și încă nu știi cum să-ți decorezi casa pentru Crăciun? Am adunat câteva sugestii pentru decorarea casei în exterior și în interior care surprind exact spiritul Crăciunului, sunt convenabile și pot fi refolosite.

Cei mai mulți oameni decorează pomul de Crăciun înainte de Ajunul Crăciunului și încep să-și decoreze și casele, dar există și cei care se pregătesc de mai mult timp și când vine decembrie, intră în acțiune. Așa că venim în ajutor și vă spunem cum să vă decorați casa pentru Crăciun.

De unde să începeți nebunia decorațiunilor interioare pentru sărbători? Cu siguranță de la o idee! Înainte de a intra în campania de cumpărături de Crăciun, gândiți-vă cum vreți să arate interiorul casei și ce culori vreți să fie acolo. Doriți o versiune elegantă cu argintiu sau poate abia așteptați combinația tradițională de roșu și verde?

brad de Craciun

Brad artificial nins pentru Crăciun – vezi preț

În sezonul de iarnă, ne concentrăm nu numai pe combinații îndrăznețe de culori, ci și pe natură și minimalism. Mai jos sunt mai multe sugestii, printre care veți găsi cu siguranță ceva pentru dvs.

Cum să-ți decorezi casa pentru Crăciun

Deși cel mai mare decor de Crăciun este, fără îndoială, pomul de Crăciun, în afară de acesta, avem o serie de alte posibilități, la fel de impresionante. Putem decora nu numai mese și sertare, ci și pereți, uși, pervazuri și, astfel, ferestre. Și dacă tot am ajuns aici, vă aducem cele mai trendy decorațiuni pentru ferestre pentru sezonul.

Pernă decorativă de Crăciun – vezi preț

Covor cu modele de Crăciun – vezi preț

Calendar de Advent pentru  Crăciun – vezi preț

Decorațiuni pentru ferestre de Crăciun

Cele mai populare decorațiuni pentru Crăciun sunt cele pe care le atârnăm în ferestre. Perdele luminoase strălucitoare cu lumini conduse de gheață sau poate o ghirlandă cu ramuri de vâsc? Și nu uitați de decorațiunile tradiționale de Crăciun, care sunt plăcute ochiului an de an și nu devin niciodată plictisitoare.

Ornamente de Crăciun

Ornamente de Crăciun – vezi preț

Coronițele în formă de cerc atârnate în fereastră au caracterizat întotdeauna timpul de Crăciun și adaugă un farmec unic. Alegeți o coroană care să se potrivească cu interiorul dvs. – minimalist, cu adăugarea de accente din lemn natural sau cu globuri colorate și lumini care strălucesc în lumină. O noutate printre decorațiunile ferestrelor sunt autocolantele ferestrelor. Merită să vă amintiți despre ele. Autocolante în formă de fulgi de zăpadă, Moș Crăciun, om de zăpadă și chiar reni.

Decorațiuni pentru masa de Crăciun

În perioada sărbătorilor, fiecare dintre noi se întreabă un lucru: cum să decorezi casa de Crăciun? Crăciunul este o perioadă specială și de aceea vrem să aducem un pic de magie acasă. Merită să începeți cu textilele de Crăciun. O față de masă de Crăciun cu stea, fulg de nea sau model în carouri este un must-have absolut, dar te poți descurca și fără un alergător de masă . Poate fi o bandă roșie cu accente aurii, verde sau gri cu accesorii argintii, strălucitoare. De asemenea, trebuie să adăugați șervețele de pânză învelite în inele de Crăciun .

Important: Fiecare masă așteaptă accesorii verzi! Adaugă un accent natural cu crenguțe vii și conuri de pin. Le puteți așeza lângă tacâmuri sau puteți face o ghirlandă de-a lungul mesei. Va fi nu numai frumos, ci și parfumat!

Napron și suporturi farfurie pentru Crăciun – vezi preț

Veselă și decorațiuni de masă pentru Crăciun – vezi preț

Decorațiuni de Crăciun pentru sufragerie

Decorarea ferestrelor și a meselor este extrem de importantă, dar nu cea mai importantă. Pentru că unde petrecem de fapt cel mai mult timp? În sufragerie. Mai ales iarna, pe canapea învelita intra-o pătura calda, cu tematica Crăciunului si cu o cana de ceai fierbinte. Citiți o carte, vizionați un film sau poate doar petreceți timp cu cei dragi. Așadar, pentru a simți și mai mult aura de Crăciun, în afară de bradul care împodobește de obicei sufrageria, merită să iei în considerare și alte accesorii. Un spărgător de nuci, un pitic, poate un ren? Le poți așeza chiar langa bradul de Crăciun, pe mobilier, sau sa creezi un spațiu in coltul camerei care sa servească drept colt de Crăciun.

Mașină decorațiune de Crăciun

Mașină decorațiune de Crăciun – vezi preț

decoratiune suspendata pentru fereastra de Craciun

Decoratiune suspendata pentru fereastra de Craciun – vezi preț

Căsuță de turtă dulce decorațiune Craciun

Căsuță de turtă dulce decorațiune Crăciun – vezi preț

O altă sugestie este mini-pomul de Crăciun. Puteți cumpăra brazi împodobiți sau încercați să pregătiți singuri decorațiunile. Este nevoie doar de puțină creativitate, iar restul va merge fără probleme. Folosiți în acest scop globuri mici, panglici sau fructe uscate.

Lumânări si sfeșnice. Este imposibil să nu le amintim, pentru că mai ales iarna umplu interiorul cu parfumuri și învăluie camera cu lumină atmosferică. Alege-le pe cele care se potrivesc la sărbătorilor. Cele mai frecvent alese note sunt vanilie, turtă dulce, măr, scorțișoară, condimente, dar și ciocolată și caramel.

Cum să-ți decorezi casa afară?

Te întrebi cum să-ți decorezi casa afară de Crăciun? Deși aceasta poate părea o sarcină foarte simplă, pentru unii este o sarcină imposibilă. Habar n-ai? De unde să încep? Începe, desigur, cu elementele de iluminat, ghirlande luminoase. Fii pregătit să cumperi șiraguri de beculețe de culoare deschisă și să le așezi pe copaci, tufișuri și chiar pe balustrade din grădina ta. Cu ele la îndemână, îți poți crea chiar propria ghirlandă luminoasă pe care să o agăți de ușă.

ghirlanda-luminoasa-de-Craciun

Ghirlandă luminoasă de Crăciun – vezi preț

Ghirlandă luminoasă de Crăciun – vezi preț

Ghirlandă luminoasă de Crăciun – vezi preț

O altă sugestie ar fi coronițele de Crăciun . Acestea pot fi agățate pe ușa de la intrare, poarta sau balustrada scărilor care duc spre casă. Peste tot necesită un accent de Crăciun. În sezonul de iarnă, accesoriile naturale și minimaliste sunt populare, așa că merită să alegeți coronițe din crenguțe de conifere.

coroniță de Craciun

Coroniță de Crăciun – vezi preț

coroniță pentru Craciun

Coroniță pentru Crăciun – vezi preț

coroniță Craciun

Coroniță Crăciun – vezi preț

Crăciunul se apropie și asta înseamnă că ne facem deja planuri pentru vacanța de Crăciun, pregătim listele de cadouri pentru Crăciun dar și punem la punct un plan de decorarea casei de Crăciun. Ștergem de praf decorațiunile pe care le iubim și ne completăm arsenalul cu altele noi.

 

 



Articole recente



















Pin It on Pinterest